Papryczki z bryndzą

Papryczki z bryndzą
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Aromatyczna przekąska z grilla!

Składniki

  • papryczki małe ostre lub słodkie
  • bryndza 25 dag
  • Pesto
  • Chili pasta
  • Sól
  • Czosnek 1 ząb

Przygotowanie

  1. Papryczkom odcięłam góry i wyjęłam gniazda nasienne. Miałam słodką odmianę.

  2. Do bryndzy dodałam łychę pesto, przeciśnięty czosnek i pastę chili- ona była już słona.

  3. Farsz nałożyłam do papryczek- ale nie za dużo. Położyłam na wytłuszczony grill.

  4. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (28)

KORAL 30 maja
Doskonałe.
Pani_Domu 30 maja
Ah, bryndza! Wieki nie jadłam, a w papryczkach na pewno jest świetna, dzięki za pomysł!
kuchmariola63 31 maja
Uwielbiam takie papryczki :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • papryczki małe ostre lub słodkie
  • bryndza 25 dag
  • Pesto
  • Chili pasta
  • Sól
  • Czosnek 1 ząb
Składniki