Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert w panierce, serwowany z rukolą i konfiturą z żurawiny.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 181
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 155
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 93
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 181
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 155
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 93
Składniki
Jajko roztrzepać z odrobiną soli.
Sery panierować najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju po około 2 minuty z każdej strony.
Rukolę umyć, osuszyć, ułożyć na talerzach, na wierzchu położyć usmażone sery. Podawać z konfiturą z żurawiny.