Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna "przegryzka" podana najczęściej z czerwonym barszczykiem.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 332
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 667
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 332
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 667
Składniki
Łopatkę ugotować i zmielić.Doprawić. Pieczarki umyć, usunąć nóżki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem. Każdą nadziewać mielonym mięsem. Panierować w jajkach i bułce. Smażyć na małym ogniu z obu stron