Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa godna wytrawnego smakosza
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Rybę doprawić i usmażyć w panierce : mąka , bułka tarta, jajko Sos Na oleju podsmażyć cebule dodać trochę wody, wrzucić morele, paprykę , keczup, doprawić solą pieprzem i papryką chwilkę poddusić Układać w naczyniu żaroodpornym - warstwa ryby warstwa sosu z warzywami, tak po 2 warstwy Wstawić na 10 min do piekarnika by smaki się połączyły.