Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 116
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 380
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 425
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 116
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 380
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 425
Składniki
Wykonanie ciasta: Wszystkie składniki na ciasto zmiksować, posolić do smaku i usmażyć na tłuszczu cienkie placuszki. Wykonanie gulaszu: Smalec podgrzać na patelni, wrzucić posiekana cebulę i pokrojone w kostkę mięso. Następnie wsypać przyprawy i smażyć złociście stale mieszając. Podlać rosołem i dusić na bardzo małym ogniu do miękkości. Pod koniec zaciągnąć śmietaną, wyłożyć na wcześniej usmażone placuszki i podawać na ciepło.