Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale..na szybka przekaske dla niespodziewanych gosci ;)
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 475
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1290
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 52
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 475
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1290
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 52
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
Składniki
Margaryne siekamy z maka,drozdze rozcieramy z cukrem.Wszystkie skladniki mieszamy ze soba wyrabiajac ciasto. Rozwalkowujemy je na placek i wycinami cienkie paski (mniejsze, wieksze wedlug uznania) Kazdy pasek smarujemy rozbeltanym zoltkiem i posypujemy kminkiem.
Odstawiamy na pare minut aby troszke podrosly. Pieczemy w 200 stopni C na rumiany zloty kolor..