Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska dla fanów owoców morza. Idealna na imprezy
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 728
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 728
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Paluszki surimi rozmrażamy. Za pomocą widelca lekko je skrobiemy aby panierka lepiej przylegała. Mieszamy wszystkie składniki mleko, mąki, sól, pieprz, przyprawy, jajko i miksujemy w celu uzyskania konsystencji takiej jak na naleśniki. Wkładamy pojedynczo paluszki do masy - obtaczamy i od razu dajemy je na rozgrzany olej.
Podawać z sosem czosnkowym i z ketchupem :) Smacznego