Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie niedrogie i bardzo smaczne
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3777
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 813
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3777
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 813
Składniki
na patelni rozgrzewamy oliwe i dodajemy posiekana dymke ,i lekkoja zrumieniamy .Kiedy dymka sie zrumieni dodajemy szpinak i doslownie chwilke go smazymy .Odstawiamy do wystygniecia .kiedy szpinak juz wystygl dodajemy jaja i rozdrobniony ser feta wszystko mieszamy
z ciasta filo wycinamy kwadraciki smarujemy roztopionym maslem i tak ukladamy trzy lub cztery warstwy ciasta reszte ciasta przykrywamy wilgotna scierecza poniewaz ciasto szybko wysycha
nastepnie na srodek nakladamy troszke farszu i skadamy jak mala paczuszke i dokladnie sciskamy konce
pieczemy w piekarniku okolo 15 min w temperaturze 200 stopni