Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzechowe kulki mocy z dodatkiem awokado oraz płatków owsianych. Nie zrażajcie się tym, że w składzie takie kulki zawierają sporo tłuszczy bo są to zdrowe, dobre tłuszcze, które pomagają przyswajać witaminy. Takie kuleczki dostarczą nam dużo energii. Awokado to jeden z najzdrowszych źródeł tłuszczy, podobnie orzechy. Polecam!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
Składniki
Daktyle przekrajamy na pół i zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na 10 min. Orzechy blendujemy na mąkę. Do zmielonych orzechow dodajemy łyżkę miodu i kakao. Awokado przwkrajamy na pół, obieramy ze skórki i dorzucamy do zmienolych orzechow. Namoczone daktyle wyciągamy z wody i dorzucamy do orzechow. Całość blendujemy do połączenia składników. Gdy wszystko się ładnie połączy dodajemy płatki owsiane i mieszamy. Zwilżonymi dłońmi formujemy kuleczki i odstawiamy do lodówki do stężenia. Smacznego!