Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak Neapolu w Waszej kuchni
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35896
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 149
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 262
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 300
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35896
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 149
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 262
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 300
Składniki
Mozzarellę i pomidory pokroić w plastry. Ser rozłożyć na talerzu promieniście, położyć na nim plastry pomidora oraz po liściu bazylii. Całość posolić według uznania i skropić oliwą. Nam najlepiej smakuje z grzankami z wiejskiego chleba. Jeszcze tylko odrobinę włoskiej muzyki i dolce vita! Buon appetito!