Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować dip, który stanie się hitem każdej imprezy. Ten pyszny sos przygotowany tylko z roślinnych składników jest idealny do chipsów, tortilli i kanapek. Możesz go jeść z czystym sumieniem gdyż nie ma on w sobie ani grama szkodliwych tłuszczy i cukrów, których pełno w gotowych sosach dostępnych w sklepach.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 198
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 166
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 198
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 166
Składniki
Batata obieramy i gotujemy w nie osolonej wodzie do miękkości(około 30 minut).
Ugotowane warzywo blendujemy z suszonymi pomidorami, płatkami drożdżowymi i odrobiną oliwy. Gotowy dip podajemy z chipsami, warzywami pokrojonymi w słupki lub jako dodatek do tortilli lub kanapek. Smacznego!