Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie o oryginalnym smaku.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27496
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1252
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27496
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1252
Składniki
Naleśniki: wymieszac jajka z oliwa szklanka piwa i sola , dosypujac make miksowac az powstanie geste ciasto, dolać letnią wode. wsypać przyprawy wymienione w składnikach.Usmażyć naleśniki. Nadzienie: szpinak rozmrozić na patelni na maśle dodać ser camembert i bleu, czosnek, sól i pieprz, mieszać do momentu aż szpinak połączy się z serami na gładką mase, dodać pokrojoną w kostke czerwoną papryke dusić jeszcze przez chwile. Gotowe naleśniki smarować cienką warstą nadzienia zawijać w rulony boki podwijając do środka. Smacznego