Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne naleśniki z farszem ze szpinaku połączonego z kawałkami łososia. Rodzince bardzo zasmakowały wiec przepis zostaje na stałe w moim zeszycie.
patelnia, mikser
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Sposób przygotowania: Składniki na ciasto miksujemy na jednolitą masę dodając olej. Z powstałego ciasta smażymy cienkie naleśniki. Farsz do naleśników wykonujemy w następujący sposób; Rozmrozić szpinak, smażyć na rozgrzanej patelni aż wyparuje cała woda, dodać 2 - 3 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę, pieprz i sól do smaku. Cebulkę drobno posiekać i wymieszać z serkiem. Placki naleśnikowe smarujemy serkiem następnie nakładamy farsz. Zwijamy w ruloniki i kroimy paski o szerokości 3 cm. Naleśniki możemy polać sosem czosnkowo - jogurtowym.