Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 64
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1823
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 64
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1823
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,usmażyć 12naleśników,posiekać cebulę,na 2 łyżkach oliwy usmażyć mięso,cebule i koncentrat.Smażyć tak ok.2min.dodac pomidory,przyprawić.Naleśniki posmarować farszem,zrolować i zapiekać 10min. w 150''C.Podawać z sałatką z pomidorów,można również po zapieczeniu posypać startym serem,pozostawić chwilę w piekarniku,aż ser się rozpuści.