Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki to potrawa, którą uwielbia większość dzieci. Mój trzylatek mógłby je jeść na okrągło, dlatego chcąc, żeby były bardziej zdrowe, zwykłą mąkę pszenną zamieniłam na orkiszową. I tak o to zwykłe naleśniki zyskały nową twarz.
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32518
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32518
Składniki
Jajka dobrze roztrzepać z solą. Dodać mleko, wodę, olej rzepakowy i przesianą przez sitko mąkę dobrze wymieszać. Smażyć na rozgrzanej patelni (już bez użycia tłuszczu).
Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :)