Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,zdrowe i kolorowe na talerzu:)
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 544
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 544
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
z pomidora scinamy tzw.daszki i wydrazamy (najwygodniej mala lyzeczka) tak aby nie uszkodzic skory; przygotowujemy farsz pieczarki podsmazamy z cebulka, ser trzemy na drobnej tarce, boczek posiekany na drobne paseczki podsmazamy; wydrazone pomidory kolejno wypelniamy ;ser zolty, boczek, ser zolty, pieczarki- po czym przykrywamy daszkiem z pomidora( pozostal po odcieciu przy wydrazaniu) ; zapiekamy w piekarniku okolo 10 min w temp. 200 stopniu C:)