Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Składniki
Jaja ugotowac na twardo.Dolna czesc jaja obciac,gorna rowniez.Ostroznie wyjac zoltko,wlozyc do miski.
Zoltka wymieszac z Balsamico,sola i pieprzem.Powoli dodac olej az powstanie masa a la majonez.
Krabki wymieszac z masa i pietruszka,napelnic jaja,nalozyc obciety kapelusik.
Podawac z pieczywem toastowym.