mule zapiekane w maselku czosnkowo-pietruszkowym

mule zapiekane w maselku czosnkowo-pietruszkowym
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: hubcio
elegancka przystawka na romantyczny wieczor...

Składniki

Przygotowanie

  1. Mule myjemy i dodajemy do wrzacego wina .gotujac przez okolo 5minut.przecedzamy przez sito.Maslo-siekamy natke,szalotke oraz czosnek.dodajemy maslo.doprawiamy sola.mieszamy wszystko do jednolitej masy.nakladamy nadzienie do muli ,posypujemy bulka tarta.pieczemy w 240C przez 8-10 minut.podajemy z pieczona bagietka .smacznego;-)

Komentarze do przepisu (10)

Mateusz15 17 stycznia 2010
Bardzo lubię mule, ale w takim wydaniu jeszcze nie jadłem. Warto spróbować, a potrawa na zdjęciu wygląda... Czytaj całość »
Bardzo lubię mule, ale w takim wydaniu jeszcze nie jadłem. Warto spróbować, a potrawa na zdjęciu wygląda bardzo ładnie i apetycznie.
irma 17 stycznia 2010
Chciałabym być na takiej romantycznej kolacji, tym bardziej, że nigdy nie miałam okazji spróbować takiej... Czytaj całość »
Chciałabym być na takiej romantycznej kolacji, tym bardziej, że nigdy nie miałam okazji spróbować takiej potrawy, a wygląda kusząco. Pozdrawiam.
Konto usunięte 18 stycznia 2010
Fajnie byłoby mieć lubego, który serwowałby swojej dziewczynie takie smakołyki :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki