Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajny pomysł na dodatek do zupy krem, polecam!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 52
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 52
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Składniki
Jaja zmiksować z mlekiem i pesto ze szpinaku. Mąkę wymieszać z przyprawami i proszkiem do pieczenia. Do zmiksowanych jaja przesypać mąkę i całość połączyć.
Do papilotek przełożyć ciasto, na wierzch kładąc plaster sera. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 30 min. Smacznego!