Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 912
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 228
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9325
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 912
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 228
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9325
Składniki
kapustę pokroić drobno, lekko posolić i odstawić na 15 minut, w tym czasie usmarzyć drobno pokrojoną cebulkę na margarynie, wydusić kapustę wrzucić do cebulki wlać szklankę wody i dusić na małym ogniu do miekkości , potem dodać przecier pomidorowy i śmietanę, łyżkę mąki rozmieszać z odrobiną wody wlać do kapusty, doprawić przyprawami i zagotować , dodać pokrojony koperek.