Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne szaszłyczki z drobiowych filetów.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Mięso pokroić na kwadraciki 2x2 cm,. posypać przyprawą.
Ser żółty pokroić na kwadraciki 2x2 cm.
Na patyczki do szaszłyków nadziewać w kolejności : ser, mięso, ser itd.
Jajko roztrzepać i panierować : jajko, bułka tarta, jajko, bułka tarta ( dokładnie panierować, aby nie wyciekł ser w czasie smażenia).
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor. Podawać na gorąco z surówką i frytkami. Życzę smacznego :)