Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pomysł na przystawkę imprezową
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 107
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 246
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 107
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 246
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Składniki
1. Cebulę obieramy i drobno kroimy. 2. Mięso i pozostałe składnik na kuleczki wkładamy do miski i dokładnie wyrabiamy.
3. Następnie rękoma robimy małe kuleczki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Wstawiamy do piekarnika i zapiekamy 30 minut w 180˚C.
5. W tym czasie co nam się pieką kuleczki robimy sos. 6. Ogórka oraz czosnek obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach.
7. Do miski wkładamy wszystkie składnik na sos i dokładnie mieszamy.
8. Przystawka gotowa. 9. Smacznego.