Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poniżej znajdziesz wspaniały przepis na przekąskę. Do przygotowania tak pysznej przekąski wystarczy kilka chwil i kilka podstawowych składników.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski, dodaję drobno pokrojoną cebulę, wlewam oliwę z oliwek, wsypuję sól, pieprz, paprykę ostrą, bułkę tartą i wyrabiam masę mięsną. 2. Z mięsa robię małe kotleciki w środku umieszczam jedną śliwkę suszoną.
3. Kotleciki owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C. 4. Kotleciki gotowe, podaję w ulubionym sosem oraz surówką
5. Smacznego.