Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam mięsne kanapki z wolnowara. Mięsko w sosie własnym. Zapraszam!
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 19
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 21
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 34
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 103
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 19
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 21
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 34
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 103
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie składniki na zalewę. Przelewamy do wolnowara.
Rozgrzewamy oliwę na patelni, i obsmażamy mięso ze wszystkich stron na złoto.
Przekładamy mięso do wolnowara i zalewamy zalewą. Wolnowar nastawiamy na opcję „High”, a czasomierz na 4.5 godz.
Po uływie 4.5 godz. wyciągamy mięso, kroimy na plasterki i wkładamy od nowa do wolnowara na jeszcze ok. 1.5 godz.
Bułki przekrawamy i nakładamy po plasterkach sera. Podpiekamy je przez ok. 2-3 minuty w piekarniku nagrzanym do 250 C. Pilnujmy, by się nie przypaliły!
Na każdą bułkę nakładamy po porcji mięsa. Odlewamy też do miseczki odrobinę wywaru i doprawiamy tymiankiem. Będzie to nasz sos, w którym można moczyć kanapki. Smacznego!