Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ta pikantna, meksykańska przekąska działa na wszystkie zmysły.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Dwa płatki pieczywa chrupkiego podziel na kila mniejszych kawałków. Na każdym ułóż po suszonym pomidorku, nałóż pastę Fischetta a na niej ułóż plastry pomidorka koktajlowego.
Przykryj łagodnym chipsem nachos. Na nim umieść kulkę mozzarelli ostrą papryczkę oraz bazylię.