Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny bigos z młodej kapusty. W takim wydaniu jeszcze go nie próbowałaś. Aromatyczne dodatki podkreślają jego wyjątkowy smak i sprawiają, że na jednej porcji się skończysz.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 272
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 403
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 313
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 266
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 272
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 403
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 313
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 266
Składniki
1. Kapustę drobno szatkujemy, marchewki obieramy, kroimy w plasterki i razem kapustą przekładamy do garnka, zalewamy wodą, wsypujemy Vegetę i gotujemy. 2. Następnie myjemy, obieramy z nasion papryki, kroimy w paseczki a ogórki w pół plasterki i łączymy z kapustą.
3. Kiełbasę kroimy w pół plasterki, przesmażamy na rozgrzanym oleju i również przekładamy do kapusty.
4. Pod koniec gotowania dodajemy kukurydzę, fasolkę, przecier pomidorowy, doprawiamy chili i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotujemy aż sos na zgęstnieje.
5. Gotowe. 6. Smacznego.