Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapiekanki każdy lubi, ale sądzę że takiej jeszcze nie jedliście :)
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
pieczarki zetrzyj na grubych oczkach, cebulę pokrój w kostkę i wrzuć na patelnię z roztopionym masłem, dopraw solą i pieprzem, smaż aż puszczą wodę i będą miękkie
bagietke rozetnij na pół, połóż pieczarki, posyp serem startym na grubych oczkach, posmaruj majonezem, połóż szynkę pokrojoną w kwadraciki. powtórz dwa razy. ostatnią warstwę posyp serem startym na małych oczkach, piecz w piekarniku rozgrzanym do 160 stopni, aż brzegi będą chrupkie. Polej ketchupem (lub ulubionym sosem) i posyp prażoną cebulką. :)