Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś kolejny przepisy na śledzie, przepis bardzo prosty i szybki ale smaczny. Śledzie tak przygotowane smakują wybornie , są lekko kwaśne, ich smak kusi na więcej.
nóż, miska, deska, salaterka,
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Śledzie wymocz w mleku około 40 minut, pokrój na większe kawałki, cebule pokrój w kostkę, włóż do naczynia dodaj majeranek, liście laurowe pokruszone w dłoniach, kilka kulek ziela angielskiego i pieprzu kolorowego, szczypta tymianku. Wymieszaj, wlej olej wymieszany z winnym octem. Zostawić na 2 dni w lodówce. Przełóż do salaterki, udekoruj marchewką i listkami bazylii. Smacznego.