Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To brokuły przygotowane na maśle i duszone.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Poobrywaj brokuły na małe różyczki i roztop masło na patelni.
Wyłóż na masło brokuły i smaż przez około 2 minuty.
Po 2 minutach posyp brokuły ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Wszystko wymieszaj.
Następnie duś je pod pokrywką, aż zmiękną. Wyłóż na talerz przykryty ręcznikiem papierowym. SMACZNEGO!