masełko z awokado

masełko z awokado
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
niskokaloryczna alternatywa dla prawdziwego masła :)))

Składniki

  • 2 dojrzałe awokado
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Awokado przekroic na pół wyciągnąc pestkę, do miseczki wyciągnąc miąższ, dodac przeciśnięty czosnek, razem wymieszac na jednolitą masę doprawic do smaku solą i pieprzem. Smacznego

Komentarze do przepisu (11)

Maudie 19 stycznia 2013
Robię takie (jest u mnie w profilu) tylko zamiast czosnku daję sok z cytryny:) Z czosnkiem muszę... Czytaj całość »
Robię takie (jest u mnie w profilu) tylko zamiast czosnku daję sok z cytryny:) Z czosnkiem muszę wypróbować.Pozdrawiam:)
anetas197601 19 stycznia 2013
a ja myślałam, że będę oryginalna :))) Pozdrawiam
Maudie 19 stycznia 2013
Ależ jesteś oryginalna bo to Twoje własnoręcznie zrobione masełko:)!Ty dajesz czosnek a ja choć u siebie... Czytaj całość »
Ależ jesteś oryginalna bo to Twoje własnoręcznie zrobione masełko:)!Ty dajesz czosnek a ja choć u siebie napisałam że można z jego dodatkiem sama nie próbowałam jeszcze ale następnym razem zrobię to masełko z Twego przepisu. Zresztą wszystkie Twe przepisy są pyszne:) Pozdrawiam cieplutko:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 2 dojrzałe awokado
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz
Składniki