Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta jest doskonałą przekąską, którym głównym składnikiem jest marchewka.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35916
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 153
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 312
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35916
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 153
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 312
Składniki
Zmielony twaróg, mąkę. margarynę i szczyptę soli zagnieść na jednolite ciasto. Włożyć do lodówki na ok. 1 godz.
Marchewki pokroić na plasterki. Zblanszować na patelni.
Formę natłuścić i lekko obsypać bułką tartą. Wyłożyć ciasto. Nakłuć widelcem. Piec ok.15 min. w temp.180st. Potem wyłożyć marchewkę.
Jajka zmiksować. Dodać jogurt i starty na drobnych oczkach ser. Przyprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.
Masę serową wyłożyć na tartę. Piec ok.35-40 min w temp.180st.