Makaron z serkiem topionym

Przepis dnia 2008-01-09
Makaron z serkiem topionym
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: domena
Szybkie i proste danie do przyrządzenia.

Składniki

  • 200 g makaronu ( świderki)
  • 200 g serka topionego
  • zioła do przyprawienia ( bazyli, zioła prowansalskie)

Przygotowanie

  1. Makaron ugotować, odcedzić Do gorącego makaronu wkładamy ser topiony oraz zioła. Mieszamy do roztopienia sie serka. Gotowe. Brzmi banalnie, ale jest smaczne. Można użyć serków topionych o różnych smaków zależni od upodobań.

Komentarze do przepisu (2)

lencia 22 stycznia 2009
nooooooo, też siÄ
Ania704 16 listopada 2009
ja do tej potrawy dodaje jeszcze smietane i czosenek i wszystko razem chwile podsmazam , pycha
Składniki
  • 200 g makaronu ( świderki)
  • 200 g serka topionego
  • zioła do przyprawienia ( bazyli, zioła prowansalskie)
Składniki