Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron dzięki różnym dodatkom i przyprawą smakuje za każdym razem inaczej
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Marchewkę pokroić w półplasterki,kolby kukurydzy w plasterki (kawałki), czerwoną paprykę w kostkę. Cebulę posiekać,zeszklić na maśle i dodać marchewkę, kukurydzę,paprykę i kalafior. Dusić razem przez około 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Połączyć ze śmietanką. Doprawić sokiem z cytryny. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu i połączyć z sosem. Posypać natką pietruszki i podać zaraz po przygotowaniu.