Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, smacznie, na ciepło
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Ugotowac makaron najlepiej kokardki w osolonej wodzie. Boczek wędzony 15dkg na osobę pokroić w paseczki, 1 średnia cebulka na osobę pokroić w kosteczkę - podsmażyć na złoto, zdjac z ognia dodać smietanę 36% wymieszać i żółtko dla zagęszczenia sosu. Polać kluchy i posypać świeżo mielonym pieprzem, dodać parmezan (raczej nie dosalać)