Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie wędzonego łososia, grejpfruta i słoneczniku
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 364
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
Sałatę poszarpać palcami na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w półplasterki, łososia porwać na mniejsze kawałki, grejpfruta obrać ze skóry i z białych błonek, podzielić na drobne części. Koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przygotować sos ze śmietany, majonezu, musztardy, doprawić do smaku sola i pieprzem. Polać przygotowana sałatkę.
Na suchej patelni uprażyć słonecznik z sola. Posypać wierzch sałatki. Oliwki przekroić na pół, posypać sałatkę.