Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na każdą okazję! Bardzo ładnie prezentuje się na stole!
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Składniki
Przygotowujemy naczynie żaroodporne. Przygotowujemy pałeczki: odcinamy końcówki z pałeczek (spójrz na film) i potem myjemy. Doprawiamy. I przynajmniej na 2 godziny odstawiamy je do lodówki. Muszą przyprawy przejść przez nasze pałeczki. Przygotowujemy specjalny sos do pałeczek, wlewamy do wąskiego pojemnika: sos sojowy, sos do woku i łyżkę oleju. Trzeba to wymieszać. Masło kroimy.
Umieszczamy pionowo pałeczki w naczyniu (mięsiwkiem na dół). Pomiędzy pałeczki wkładamy masło. Umieszczamy całość w piekarniku 40 min i pieczemy w temp. 210°C. Po tym czasie wyjmujemy naczynie. Odlewamy zebraną wodę. I każdą pałeczkę wkładamy do przygotowanego sosu i z powrotem do naczynia. Teraz na ostatnie 20 minut naczynie ląduje w piekarniku. Po tym czasie nasze pałeczki są już gotowe!!! Zapraszam do obejrzenia filmu! Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!