Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna kolacja.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 723
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 84
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 723
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 84
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać gorącą wodą na 5 minut z dodatkiem soli do smaku, następnie wymieszać widelcem aby była sypka. Słonecznik uprażyć na suchej patelni, a awokado obrać, skropić sokiem z limonki i razem z papryką pokroić w drobną kostkę. Wymieszać wszystkie składniki z kaszą, oliwą, ziarenkami granatu i podawać.