Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące danie, które jest bardzo łatwe w wykonaniu. Ja użyłam mięsa z 'resztek' upieczonego dzień wcześniej kurczaka na butelce ;)
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 182
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1806
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 182
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1806
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju. Mięso rozrywamy na mniejsze części i dodajemy do cebuli. Czosnek kroimy drobno i dorzucamy do cebuli. Po kilku minutach dodajemy pokrojone pomidory z puszki. Mieszamy, doprawiamy papryką i majerankiem. Dodajemy odrobinę ketchupu i gotowe :)