Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
swietna alternatywa dla normalnego pire ziemniaczanego, ale i sposob na wykorzystanie pozostalych gniecionych ziemniakow z dnia wczesniej, pasuja do kazdego rodzaju miesa, badz po dodaniu boczku czy cebulki jako samodzielna zakaska
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 45
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9187
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 45
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9187
Składniki
Do doprawionych pire do smaku, (tak jak mowie opcjonalnie mozna dolozyc odrobine podsmazonej cebulki, albo malutkie kawaleczki podsmazonego boczku lub kopru, kto co lubi) dokladamy jedno cale surowe jajko mieszamy na gladka mase, formujemy kuleczki wielkosci orzecha wloskiego, ukladamy na blaszce i pieczemy w piekarniku 20 minut w 180 stopniach az sie lekko zrumienia