Krokiety z kapustą,mięsem i pieczarkami

Krokiety z kapustą,mięsem i pieczarkami
> 5-6 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Anetta
Smaczne krokiety polecam z barszczykiem czerwonym

Składniki

Przygotowanie

  1. Ciasto na naleśniki:Mąka ,mleko,jajka.szczypta soli.ubijamy mikserem Składniki wg.uznania aby ciasto nie było za gęste. Wykonanie:Ugotować kapuste,powystudzeniu drobno pokroić.Cebule i pieczarki pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Osobno podsmażyć mięso mielone.Następnie połączyć składnikii doprawić do smaku vegetą i pieprzem.Usmażyć naleśniki,nakładać farsz i zawijać krokiety.Obtoczyć w bułce tartej i podsmażać na patelni.

Komentarze do przepisu (6)

wiolasku 24 marca 2009
jja mięso smażę z pieczarkami i cebulką,bo po co brudzić tyly garnków***
gonionok 24 marca 2009
pyszne-polecam
Konto usunięte 05 maja 2009
przyzadzilam w/g przepisu super danie polecam!!!!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki