Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają szybciej niż są zrobione. Smakują dużym i małym. Zajadają się starsi i młodsi. Często goszczą na moim stole. Są świetne, polecam bo warto.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
*Z mleka, jaj,mąki robimy ciasto naleśnikowe. Smażymy 12 naleśników.
*Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szczypior siekamy drobno. *Składniki mieszamy,dodajemy jogurt i przyprawy. Farsz mieszamy do momentu połączenia sie składników. Nadziewamy nim naleśniki, zawijając w klasyczną formę krokieta. *Krokiety obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy z obu stron na patelni. Najlepiej smakują z barszczem czerwonym. Smacznego, polecam.