Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* Do przygotowania tego dania możesz użyć surowych krewetek tygrysich, lub mrożone, niegotowane.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 974
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 974
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Składniki
1. Na patelni rozgrzej oliwę. 2. Do oliwy dodaj czosnek, chilli oraz natkę pietruszki. 3. Smaż około 30 sekund. 4. Dodaj pastę z anchois. 5. Smaż około 1 minuty. 6. Dodaj oczyszczone i pozbawione pancerzy krewetki. 7. Smaż z każdej strony (około 3 minuty). 8. Dodaj wino i duś nie więcej niż 3 minuty. 9. Dodaj pomidory i duś wszystko razem około 3 minuty. 10. Dopraw solą oraz pieprzem. 11. Podawaj gorące z bagietką. 12. Smacznego :-)