Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przystawka na przyjecie albo po prostu pasta do chleba. W zasadzie stosuje swieza fasole, ale gdy jej nie mam pod reka, uzywam ekologicznej fasoli ze sloika. Szczególnego smaku dodaje olej truflowy.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 198
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 198
Składniki
Swieza fasole moczyc przez cala noc a nastepnie gotowac do miekkosci. Fasole ze sloika odcedzic i zmiksowac, czosnek posiekac i zmieszac z 1 lyzka creme fraiche, dodac do fasoli. Nastepnie dodac lyzke oleju truflowego i reszte creme fraiche, wszystko wymieszac i doprawic sola i pieprzem.
Krem nalezy przez jakis czas schlodzic w lodówce, az sie "przegryzie".