Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krakersy ze sródziemnomorska nutka z dodatkiem oliwy z oliwek i rozmarynu. Sprawdzają się zarówno jako samodzielna przekąska jak i dodatek do rozmaitych, nie tylko sródziemnomorskich dań.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Ze wszystkich skladników wyrobic ciasto, splaszczyc je i wlozyc miedzy 2 warstwami papieru do pieczenia. Rozwalkowac i pociac w prostokaty. Posypac sola morska. Piec w temp. 200°C ok. 13-15 minut.
Ostudzic i podawac solo lub z dodatkami. Najlepiej przechowywac w blaszanym pudelku.