Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka przekąska bez smażenia, podana z naszym ulubionym sosem, każdego skusi.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 85
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7787
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 85
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7787
Składniki
1. Mięso kroimy na większe kawałki.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Dodajemy ketchup
4. Następnie maślankę.
5. Dokładanie mieszamy i odstawiamy do lodówki na godzinę.
6. Po tym czasie kruszymy krakersy.
7. Panierujemy mięso.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 10. Danie gotowe, podawać z dowolnym sosem. 11. Smacznego.