Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie i są proste w wykonaniu.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 99
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1793
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 99
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1793
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, dobrze utłuc, dodać zmielone orzech, wbić jajka, dodać czubatą łyżkę bułki tartej, gałkę muszkatołową natkę pietruszki, posolić do smaku i wyrobić rękami na jednolitą masę. Formować małe krokiety, maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.