Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 54
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 12
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 99
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 515
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 54
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 12
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 99
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 515
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, cebulę obrać pokroić, przyprawić do smaku i przysmażyć na oleju. Wykonanie: Gotujemy dzień wcześniej ziemniaki w mundurkach, obieramy i mielimy razem z cebulą podsmażoną na maśle. Następnie wbijamy jajka, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, wsypujemy obie mąki i dokładnie wyrabiamy masę. Formujemy na dłoni kotlety i faszerujemy pieczarkami. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron z obu stron na złoty kolor.