Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego z kapusty,można spożywać na zimno i gorąco.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6710
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 864
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6710
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 864
Składniki
kapustę pokroić,wrzucić kostkę bulionową i gotować 30 minut,po ugotowaniu przełożyć na sito i osączyć kiedy ostygnie wycisnąć z pozostałej wody. cebulkę podsmażyć dodać pokrojone pieczarki,smażyć aż wyparuje sos. # kapustę można jeszcze posiekać jeśli jest zbyt gruba,dodajemy pieczarki,sól,pieprze,namoczoną kajzerkę i porządnie odciśniętą, ,jajko i mieszamy formujemy kotlety obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanym tłuszczu