Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
pierś drobno pokroic i przełożyc do miski, dodac żółty ser starty na dużych oczkach dodac pozostałe składniki i wyrobic na jednolitą masę. Smażyc na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Z podanej porcji wyszło mi 6 kotletów. Smacznego
do powyższej masy można dodac natkę pietruszki wyrobic i smażyc.