Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy kotlet waszych marzeń! Smakuje znakomicie poprzez nutkę węgla z Śląska.
kuchenka/ mikrofala, patelnia
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1183
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1183
Składniki
1. usmażyć piersi z kurczaka obtoczone bułką tartą i jajkiem 2. przysmażyć do zarumienienia się kotleta 3. wyryć lekką dziurę i posypać węglem
(sposób przygotowania z sposobu opcjonalnie) 1. usmażyć piersi z kurczaka obtoczone bułką tartą i jajkiem 2. przysmażyć kotleta w mikrofali do efektu zwęglenia